Hoe Man te Zijn anno nu…

Hoe en wat is het om man te zijn in deze tijd?

Vragen, meningen, ideeën, antwoorden en visie van mij, Rob, masseur en eigenaar van de Slaunge massage parlor in Amsterdam voor mannen.

Veel mannen zijn ‘slachtoffer’ van hun eigen ‘Man-Zijn’,

Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, maar sinds mijn bestaan als eigenaar/masseur van de Slaunge (2006) ben ik daar stellig van overtuigd. Dagelijks krijg ik vanuit de hele wereld mannen in mijn lounge en op mijn massagetafel. Van 20 tot 80 jaar, dik, dun, wit, zwart, Moslim, Christen, etc.

Mijn grootste klantengroep is de getrouwde man. Vooral deze man worsteld met zijn man-zijn. Deze man ‘moet’ zoveel ‘zijn’; Macho, lief, vader, kostverdiener, stoer, romantisch, minnaar, bepaalde kleding dragen en ga zo maar door. Maar voor wat eigenlijk? Ik ga hier geen antwoord op geven, maar heb wel mijn vermoedens. Trouwens, u moet helemaal niets!…alleen uw leven zodanig invulling geven dat U er blij mee bent.

Maar laat juist deze man ook behoefte hebben in ‘mannen’ zaken.

En dan bedoel ik niet voetbal of drank. Maar op sensueel gebied uzelf (her)ontdekken. Waar en hoe kan dit beter dan samen met een andere man! Ik heb het hier niet over een escort service. (ook prima). Uw man-zijn op een ontspannen manier samen met bijvoorbeeld een professionele masseur op eigen tempo te ontdekken.

Nu mijn punt;

Mijn vak en plezier is om de man van zijn ‘man-zijn’ te laten genieten. Man-zijn is in onze maatschappij al ingewikkeld genoeg. Genieten op een gespecialiseerde manier (bijv.  prostaat stimulatie) die u op diverse pagina’s hier kunt lezen. Uw wellbeing wordt mijn wellbeing.